joi, 27 octombrie 2011

Ritualul meu de infrumusetare!

Hy girls,

   DivaHair vine mereu cu propuneri foarte interesante si inca o data am acceptat sa colaborez cu ei.

    Astazi vom vorbii despre ritualul meu de infrumusetare.Banuiesc ca toate in mare parte avem cam acelasi ritual,insa pasii difera,in functie de preferintele fiecaruia.
   In primul rand,stim cu totii cat de important este somnul,oricat de multe produse cosmetice am folosii,nu putem sa ne schimbam starea,este foarte important sa avem grija de fizicul si spiritul nostru,noptile nedormite pot avea un efect nefast asupra corupului nostru,deci,este foarte important sa nu ne epuizam si sa fim mereu odihniti.
    Probabil foarte multi apeleaza la cafea,nescafe si remedii de acest gen pentru a-si combate oboseala si somnul insa nimic nu se compara cu un program bine structurat,iar acest lucru incerc sa-l respect cu strictete,este adevarat ca uneori mai depasesc limita si efectele sunt vizibile.


   Dupa ce ma trezesc,deobicei in jurul orei 7 AM,inainte de toate,fac de un dus cald.
Un ritual foarte important pentru mine este folosirea cremei dupa baie,unul din motive este faptul ca pielea mea se usuca destul de repede si are nevoie in permanenta de hidratare.
   De asemenea,foarte importanta este respectarea alimentatiei,m-am obisnuit sa mananc dimineata,obligatoriu,insa inainte sa mananc,beau 1 pahar de apa.
            (prefer micul dejun turcesc,deoarece este foarte bogat si ceaiul negru este preferatul meu)

   Dupa ce am respectat acesti pasi,urmeaza demachierea fetei,este important sa ne demachiam atat seara cat si dimineata deoarece tenul nostru retine impurtitati.
   Multe persoane apeleaza la un tampon de vata imbibat cu lapte demachiant,insa acest lucru nu este cel mai corect mod de a te demachia deoarece vata absoarbe tot laptele iar toate impuritatile se amesteca intre ele iar laptele devine ineficient,dupa demchiere folosesc un gel scrub impreuna cu un aparat special de curatat/exfoliat tenul,sterg fata cu un prosop curat,de preferat din bumbac,aplic crema de fata(avand pielea uscata,am nevoie obligatoriu de o crema hidratanta)si sunt gata de machiaj.
  Incep prin aplicarea fondului de ten dupa care imi conturez fata si sprancenele,primerul este nelipsit doarece doar astfel fardul rezista pe tot parcursul zilei,acesti 4 pasi sunt nelipsiti.
  Cand graba e mare sar de fon de ten si aplic doar pudra,mi-a atras atentia aceasta pudra Bio de la Benecos.

  In functie de ocazie,machiajul difera,dimineata prefer sa adopt un look cat mai natural iar seara folosesc tonuri mai puternice.

  Seara,dupa cum am precizat mai sus,nu uit (aproape) niciodata sa ma demachiez,diferenta este ca inainte sa dorm,nu uit sa folosesc si o crema de noapte si eventual sa beau un ceai de tei pentru a ma relaxa.

   Unghiile au si ele un rol important deoarece avandu-le foarte subtiri si moi,folosesc un strat de lac pentru intarirea lor.
   Parulul,de asemenea,ii acord o mare importanta,il spal la 2/3 zile cu un sampon pentru intarirea/impotriva caderii parului iar la sfarsit aplic un balsam pe care-l las sa actioneze 2-3 minute si clatesc.O data pe saptamana aplic o masca de par home-made,insa daca doriti sa va lasati totusi pe mana unor adevarati specialisti,puteti accesa saloane de infrumusetare.

   Trebuie sa stiti totusi ca nici un produs cosmetic/operatie estetica nu va putea inlocui sportul si alimentatia corecta.



                             Cam acesta este ritualul meu de infrumusetare,al vostru care este?
 
   

0 comments:

Trimiteți un comentariu